Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kép

A madarak azért tanulhattak meg  repülni,  mert hittek benne, hogy  sikerülni fog.  Akinek hite van, annak  előbb-utóbb szárnyai  is lesznek.”

 

(Daniel Christian )

RÖVID ÖNÉLETRAJZOM

MIHÁLYNÉ Cserti Ildikónak hívnak 1986 óta. Akkor kötöttem házasságot életem párjával, Mihály Jánossal, itt Darányban.

 1965-ben születtem Barcson, ott nőttem fel, sok gyerekkori csíny emléke köt még a városhoz,  ott jártam általános iskolába, majd Csurgóra az Óvónőképző Szakközépiskolába.
 1984-ben az érettségi után Darányban találtam munkát.
 1986-ban megszületett első gyermekünk, Dominika, aki már egyetemista, majd 1989-ben Máté fiúnk, aki idén fog érettségizni.
 Amíg otthon voltam GYES-en elvégeztem a Kaposvári Óvónőképző Főiskolát.
 1991 óta újra dolgozom az oviban, megszakítás nélkül, idén leszek 25 éves dolgozó.

 Párom a helyi Gazda Szövetkezetnél dolgozik 2 éve, előtte Zöldségboltot üzemeltetett a községben, és a barcsi piacon is árult.

Ahogy a gyerekek nőttek egyre több időm lett, már nem igényelték az állandó jelenlétemet. Éreztem, hogy szeretnék valami mást is csinálni a mindennapi óvodai munka mellett,  szerettem volna okosan kihasználni az időmet. Néhány évig a helyi Szavazatszámláló Bizottságban tevékenykedtem, innen jött az ötlet, 2006-ban, hogy megpróbálkozzam a képviselői tisztséggel, hogy talán én is tehetek valamit a „község asztalára”, ahol már 23 éve élek. A volt óvodásaim már szülőként járnak az óvodába. Úgy gondoltam ismerem már annyira az itt élő embereket, problémáikat, hogy megtisztelnek a bizalmukkal, elfogadnak és ha szükségük van rám bátran fordulnak hozzám segítségért, tanácsért, vagy csak néhány kedves szóért. Még igazán csak tanulom a képviselői feladatokat. Figyelek, odafigyelek a „régi motorosokra”, hisz képviselőtársaim mindegyike már több ciklus óta végzi ezt a munkát. Igyekszem kivenni a részem a teendőkből, kisebb-nagyobb sikerrel, de mindig pozitívan állok a dolgokhoz. Mindenben és mindenkiben a jót keresem.

Szabadidőmben sokat olvasom, kerékpározom, böngészem az internetet új információkért a munkámhoz, vagy csak kedvtelésből. Szívesen keresgélek a természetes gyógymódok, az ezoterikus dolgok, a horoszkópok között. Hiszek abban, hogy a sorsunk meg van írva a csillagokban, és ha ismerjük a horoszkópunkat, befolyásolni tudjuk életünket.

„A pozitív gondolkodásúak mindig találnak valami jót abban, ami van, a negatív beállítottságúaknak mindig az a jó ami nincs.” 

 

[Vissza]

 
 

 

ProfilképLátogató számolgató


Statisztika

Most: 1
Összes: 373755
30 nap: 7183
24 óra: 177